Bli med på kurs i høst

HK3119 Brikkevev

Nå er alle kurs og læringsverksted for høsten 2019 lagt ut på hjemmesiden vår. Du finner kurs i blant annet Bærumsbunaden, karveskurd, neverfletting, kransebinding og potetflatbrød.

Meld deg på nå!

Temamøter høsten 2019

Holdbart og fikseverksted –  onsdag 11. september kl 19.00-21.00. Kunnskap om materialer og teknikker er en forutsetning for å gjøre ansvarlige valg som forbruker. Det å lage, reparere og utnytte ressursene som ligger nær oss var tidligere en selvfølgelig del av allmenndannelsen. Det er en del av vår immaterielle kulturarv. Anne Guri Gunnerød er husflidskonsulent i Akershus vil holde foredrag rundt tema «Holdbart», deretter blir det fikseverksted. Ta med noe du vil stoppe, lappe eller reparere, så hjelper vi hverandre!

Fantastisk Tredreiing – fra historiske tider til i dag Onsdag 25. oktober kl 19.00-21.00. Tredreiier og kunstner Reinhold  Conrad holder foredrag om fagets  utvikling fra bruksgjenstander til kunst.

Husflidskafé er et møtested for håndverksinteresserte og er åpent for alle. Datoer for høsten er onsdag 28.august, 25. september, 9. oktober og 20. november kl 18.00-21.00.

Velkommen!