Viktig info – rolig åpning av huset

Vi avvikling nå noen av påbegynte kurs og læringsverksted/ringer fra 2.juni. Enkelte kurs blir utsatt til høsten, og siden vi nærmer oss sommeren er det ikke alle læringsverksted som møtes flere ganger denne sesongen. De som går på kurs får epost med info om kurset vil bli gjennomført nå eller utsatt til nye datoer. Læringsverksteder vil få info fra ringleder     om det blir flere møter denne våren.

Alle som møter skal være friske og holde minimum 1 meter avstand, og holde god håndhygiene.

Bunadsbutikken er nå åpen tirsdager kl 10-15. Ønsker du å kjøpe klippesett av bomullsbunad, bestille bunad, sølv eller tilbehør til Bærumsbunaden ber vi deg sende epost til post@baerumhusflid.no eller ringe 92464664 for å avtale tid.

Vennlig hilsen daglig leder og styret i Bærum Husflidsforening

Følg oss på Facebook/baerumhusflidsforening og Instagram @baerumhusflidsforening