Viktig info – rolig åpning av huset

Vi ser nå på muligheten for avvikling av påbegynte kurs og læringsverksted/ringer fra 2.juni. Enkelte kurs blir utsatt til høsten, og siden vi nærmer oss sommeren er det ikke alle læringsverksted som møtes flere ganger denne sesongen. De som går på kurs får epost med info om kurset vil bli gjennomført nå eller utsatt til nye datoer. Læringsverksteder vil få info fra ringleder     om det blir flere møter denne våren.

Det blir utarbeidet tydelige retningslinjer for aktivitet på huset etter anbefalinger fra helsemyndighetene og Bærum Kommune. Alle som møter skal være friske og holde minimum 1 meter avstand, og holde god håndhygiene.

Ønsker du å kjøpe klippesett av bomullsbunad, bestille bunad, sølv eller tilbehør til Bærumsbunaden ber vi deg sende epost til post@baerumhusflid.no eller ringe 92464664 for åavtale tid.

Vennlig hilsen daglig leder og styret i Bærum Husflidsforening

Følg oss på Facebook/baerumhusflidsforening og Instagram @baerumhusflidsforening