Åpning av huset – husregler, årsmøte og nyttig info

Endelig er jubileumsåret 2022 her og vi er så klare for fest, bunad, arrangementer og spennende kurs. Bærum Husflidsforening er 100 år! Vi kan fra 17.januar åpne huset for kurs og aktiviteter, og går tilbake til kjente husregler for smittevern.

  • Hold avstand, og bruk munnbind når meteren ikke kan overholdes
  • Skriv deg inn i besøksboka når du kommer – navn og nummer.
  • Hyppig håndvask og vask av berøringsflater under og etter kurs/ring.
  • Bunadsbutikken holder åpent tirsdager kl. 10-15 og etter avtale. Husk avstand og munnbind.

Årsmøte onsdag 9.februar blir mest sannsynlig avholdt digitalt på Teams (som i fjor). Påmelding til årsmøtet gjøres ved å sende «påmelding årsmøte» pr epost til post@baerumhusflid.no .Valgkomitéen har sendt ut eget skriv om valg i dag pr.epost. Ønsker du å bidra i foreningen eller kjenner du noen som hadde passet ypperlig – send inn til ingerras@online.no – leder av valgkomitéen.

Fikselaug søndag 6.februar kl. 11-14 – avventer til nye retningslinjer kommer. Må evt. utsettes/avlyses.

Minner om at det er påmelding til temamøte «Sy selv» med Mari Melilot onsdag 16.februar – medlemmer blir prioritert. Møtet kan bli utsatt.

Alle som er påmeldt på kurs vil få epost om eventuelle endringer i datoer og tider. Vi håper å slippe mye utsettelser, men har etter snart to års erfaring med korona innsett at ting ikke alltid går som planlagt.

Vi gleder oss stort til å se alle, og håper dere har plottet inn våre arrangementer fra aktivitetskalenderen som ble sendt ut før jul. Alt ligger på nettsiden og kurs er klare for påmelding!

Bærum pikekor i Bærum bomullsbunad

G