Bli med til Vävmässan i Halmstad 22.-25.sept. 2022

I mer enn tjue år har vi tatt turen til de svenske vev-messene og endelig, etter to års utsettelser blir den arrangert i høst. Halmstad ligger på den svenske vestkysten, ca. 43 mil fra Oslo. Reisetiden er anslått til ca. 5 timer, og vi tar to stopp underveis, slik at kjørestrekningene ikke blir for lange

Avreise fra Wøyen torsdag 22 sept. Kl. 09.00 og fra Bekkestua 09.15. Si ifra ved påmelding hvor du ønsker å gå på bussen. Hjemkomst til Bærum cirka klokka åtte søndag kveld.

Vi skal bo på Tylöbäck strandhotell utenfor Halmstad alle tre nettene. Om du ønsker enerom, si ifra om det ved påmelding.

Hele fredagen (23 sept) skal vi være på vevmessen, og om du går inn på www.väv2022.se kan du orientere deg om hva du kan oppleve i tillegg til alle utstillere av alt innen garn og vev, enten det er et foredrag eller et kort-kurs. Det som krever påmelding, må du melde deg på selv.

Lørdag dra vi på ekskursjon til Bjärehalvöen. Blant annet skal vi i Båstad besøke Märtha Maas Fjätterstrøms atelier, hvor vi får en guidet omvisning. MMFs gulvtepper i ulike teknikker (rølakan og flossa) er verdensberømte.

Søndag vender vi nesen nordover og skal bl. annet besøke en oppdretter av angorakaniner i Strømstad.

Turen inklusive buss, overnattinger, mat og entreer (unntatt lunsj fredagen på messen) koster 5.800,-. Om du ønsker enerom, kommer det et tillegg på 1000.-

Påmelding og evt. spørsmål kan gjøres til Kari-Anne Mathisen mob.  908 23 033 eller Inger Sjøberg mob. 909 14 034