HK2121 Takkebakst

  • 07
  • Nov
  • Sted: Wøyen Gård
  • Tidspunkt: 11:00 - 14:00
  • Søndag - 2 ganger
  • Kontaktperson: Malin Rønning - Tlf: 90015723
  • Pris: 750,- Kursnummer: 2121
  • Ting å ta med: Brev før kursstart
  • Vis på kart (Google Maps)

Malin Rønning ønsker velkommen til et lite, praktisk kurs i lefse og flatbrødbakst. Malin har bakt lefser i snart 20 år, for det meste på Norsk Folkemuseum, men også i sitt eget eldhus i Gudbrandsdalen. Du lærer å bake flatbrød og lefse. Har du egen takke, kan den tas med. Kjevle og bakstefløy kan kjøpes på kurset.
Ingredienser kommer i tillegg til kursavgift.

Kurset går over to søndager – 7. og 14.november kl. 11-14.

Brev før kursstart.

Foto: Haakon Harriss




Påmeldingskjema:

(* = obligatorisk)

Ditt navn: *

Fødselsdato: *

E-post: *

Adresse: *

Postnr: *

Sted: *

Tlf.nr.:

Ditt medlemsnummer i Husfliden:

Kursnr*

Om du har noe mer å meddele:

Betingelser og betalingsvilkår:

  • Påmeldingen er bindende
    • Ved avmelding innen 14 dager før kurs-/studieringstart kr. 100.– i administrasjonsgebyr
    • Etter dette må hele kurs-/ringavgiften betales
    • Du får tilsendt brev med nærmere informasjon om kurset/studieringen og giro for innbetaling av kurs/ringavgiften ca. 14 dager før oppstart
    • Kurs/ringavgiften må betales før kurs-/studieringstart
  • Du får beskjed dersom kurset/studieringen allerede er fulltegnet, blir utsatt eller avlyst.
  • Kurs-/ringavgiften refunderes bare ved sykdom med legeerklæring, overtegning eller avlysning av kurs/ring
  • Medlemmer av Norges Husflidslag får 10% reduksjon på kursavgiften og 20% på ringavgiften (prisen i parentes)
  • Eventuelle materialer kommer i tillegg til kurs-/ringavgiften
  • Er du under 18 år må du ha bekreftelse fra forelder om at du har anledning til å delta på kurs/studiering

Jeg har lest betingelsene og betalingsvilkårene og aksepterer disse *

*