VK3220 Bake med surdeig

  • 09
  • May
  • Sted: Wøyen Gård
  • Tidspunkt: 11:00 - 16:00
  • Lørdag - 1 ganger
  • Kontaktperson: Bård Watn - Tlf: 97120716
  • Pris: 1200,- Kursnummer: 3220
  • Ting å ta med: Forkle og skrivesaker.
  • Vis på kart (Google Maps)

Surdeigsbaking er ikke bare en smakfull måte å heve brødene på, det er ekte slowcooking på sitt beste. Melet får utvikle smak, antinæringsstoffer nøytraliseres og næringsstoffer tilgjengelig gjøres. Vi lærer både hverdagssbrød og proffe brød på kurset.

Kursavgift er inkludert i prisen.

Påmeldingen er bindene. Ved avmelding senere enn 14 dager før kursstart, må kursavgift betales. Kursavgiften refunderes kun ved sykdom med legeeklæring, overtegning eller avlysning av kurs.




Påmeldingskjema:

(* = obligatorisk)

Ditt navn: *

Fødselsdato: *

E-post: *

Adresse: *

Postnr: *

Sted: *

Tlf.nr.:

Ditt medlemsnummer i Husfliden:

Kursnr*

Om du har noe mer å meddele:

Betingelser og betalingsvilkår:

  • Påmeldingen er bindende
    • Ved avmelding innen 14 dager før kurs-/studieringstart kr. 100.– i administrasjonsgebyr
    • Etter dette må hele kurs-/ringavgiften betales
    • Du får tilsendt brev med nærmere informasjon om kurset/studieringen og giro for innbetaling av kurs/ringavgiften ca. 14 dager før oppstart
    • Kurs/ringavgiften må betales før kurs-/studieringstart
  • Du får beskjed dersom kurset/studieringen allerede er fulltegnet, blir utsatt eller avlyst.
  • Kurs-/ringavgiften refunderes bare ved sykdom med legeerklæring, overtegning eller avlysning av kurs/ring
  • Medlemmer av Norges Husflidslag får 10% reduksjon på kursavgiften og 20% på ringavgiften (prisen i parentes)
  • Eventuelle materialer kommer i tillegg til kurs-/ringavgiften
  • Er du under 18 år må du ha bekreftelse fra forelder om at du har anledning til å delta på kurs/studiering

Jeg har lest betingelsene og betalingsvilkårene og aksepterer disse *

*