Bomullsbunadene

Guttebunaden

Guttebunaden har knebukse i svart ull, vest og lue i rutet ull eller bomull fra stakkestoffene i kvinnebunaden. Vi har også fått inn bunadshatt til gutt som et alternativ til lua.

Bomullsbunaden

Bomullsbunaden er i maskinvevd bomull. Stakken er i samme mønster som ullbunaden. Livet og lua er ensfarget rødt eller grønt.

Forkleet er rødt, grønt eller naturhvit og har rosebragdborder. Livet lukkes med tinnmaljer og bomullssnor. eller kjede.

Hvit bunadskjorte i bomull hører til gutte- og bomullsbunadene. Jenteskjorten har nuperellekanting på krage og mansjett.

Hverdagsbunaden i bomull for kvinner og jenter fra 2 år – str. 46 og guttebunaden i ull eller bomull fra str. 2-10 år kan du få kjøpt ferdig sydd på bestilling, eller som klippesett med sømbeskrivelse.  Størrelsene er delt inn i doble størrelser, 2-4 år, 4-6 år osv. For spørsmål, priser eller bestilling, send epost til post@baerumhusflid.no eller ring 92464664 (mandag-torsdag kl 10-14)

Bomullsbunad til pike og dame finnes med rødt eller grønt liv og forkle. Det er også mulig med naturhvitt forkle med rosebragdbord.

Bunadshatt til gutt er alternativt til rutete lue – lik som pappa!
Klippesett til dame og pike.