Bunadsbutikken – Drop-in tirsdager kl. 10-15 og etter avtale.

Bunadsbutikken er midlertidig på Høvik i Sonja Henies vei 8 og er åpen for drop-in tirsdager kl. 10-14. Du kan også avtale annet tidspunkt pr. epost til post@baerumhusflid.no eller ring 92464664 mandag-torsdag kl 10-15. 

Vi selger klippesett av bomulssbunad til dame, pike og gutt, sølv til Bærumsbunadene, silketørkler og sjal, bunadshatt, bukseseler og bomullskjorter til dame, herre og barn. Festbunad til dame og herrebunad sys på bestilling og du kan få en nærmere titt på fargevalg og vakre detaljer hos oss.

Betaling: du kan betale kontaktløst med Vipps eller få tilsendt faktura. Bankterminalen på huset tar kun Visa/ Debit kort.

Festbunad dame – tre ulike forkler
Festbunad til dame – detalj håndvevet belte og sølv.

Klippesett Bomullsbunad til dame, pike og gutt
Bomullsbunad til pike og gutt.