Kreativ sommerskole for barn fra 7-12 år

Bærum Husflidsforening arrangerer sommerskole for barn fra 7-12 år.

Sommerskolen starter mandag uken etter skolen slutter før sommerferien (uke 26), og varer fra kl. 08:30 til kl. 16:00 fra mandag til fredag. Barna får anledning til å være kreative, forme ut egne ideer, og sette disse ut i livet. De får opplæring i ulike håndtverksteknikker som veving (kabylsk vev og kumihimo), sy på symaskin, trearbeid, perle, bake m.m.  I forbindelse med måltider vil barna lage ulike retter som serveres til de andre deltakerne. Barna vil lære å ta vare på ressurser og utnytte forskjellige muligheter og vil få innsikt i hvordan de med egen kreativitet kan lage, ta vare på og utvikle verdier.

Unge instruktører sammen med voksne frivillige medlemmer i husflidsforeningen, vil  legge til rette for aktiviteten denne uken og instruere barna i ulike håndtverksteknikker.

Det blir også tid til masse utelek!

For påmelding, meld deg på på nettsiden vår, eller send til post@baerumhusflid.no